Software van TwaKa

Met onze softwareoplossingen kunnen we u compleet dekkende pakketten aanbieden. Of u nu op zoek bent naar softwarepakketten voor de veehandel en -teelt of voor foodprocessen, TwaKa’s softwarepakketten bieden alle mogelijkheden.

Voor de veehandel en -teelt kunt u kiezen uit vier administratieve pakketten die betrekking hebben op veehandel, -transport, -export en het registreren van aan- en afvoergegevens. Al deze pakketten bestaan uit vier modules die ervoor zorgen dat uw volledige administratieve proces wordt gestroomlijnd.

De foodsoftware van TwaKa optimaliseert alle administratieve processen die bij het slachten van dieren van toepassing zijn. Zo heeft u een helder overzicht en betere traceerbaarheid van het vlees. De vier modules van het Slachterij-pakket zorgen ervoor dat de gegevensstroom van aanvoer tot dagafsluiting helder zijn. Daarnaast zorgt de integratie van ons ‘van boer tot bord’-principe ervoor dat verduurzamings- en milieuaspecten, zoals CO2-inzichten, per stap toegevoegd kunnen worden. Zo draagt TwaKa software bij aan het toekomstbestendig maken van uw operatie.

Icon Passie

Passie

Twaka helpt zijn klanten met passie en toewijding door een het volledig ontzorgen bij het aansturen van hun logistieke processen. Met behulp van onze softwarepakketten kunnen onze klanten in de vee- en foodbranche hun processen volledig volgen. Wij ondersteunen de gehele keten, “Van Boer Tot Bord”.

Icon Partner

Partner

Bij TwaKa voegen we waarde toe, handelen we proactief en doen we vaak meer dan we beloven. We zijn bereid in u te investeren er hopen dat u dat ook in ons doet.

Icon Proces Kennis

Proceskennis

Uw proces is leidend. Bij TwaKa werken mensen die ook aan uw kant van de tafel hebben gezeten.

Icon Kortelijnen

Korte lijnen

Bij TwaKa staan we voor heldere afspraken, hanteren we korte lijnen en zijn we persoonlijk betrokken. Bij ons zit u met een beslisser aan tafel!

Icon Flexible

Flexibel

De diversiteit van producten neemt alsmaar toe. Uw wensen en eisen veranderen en wij veranderen daarin mee.

Icon Samenwerken

Samenwerken

Bij TwaKa zijn we ervan overtuigd dat we door samen te werken efficiënter zijn en meer kunnen bereiken. Waarom moeilijk doen als het samen kan?