Slachterij

TwaKa is uw partner voor alle oplossingen die te maken hebben met de automatisering van uw foodprocessen.

Twaka Tijdlin

Van Boer tot Bord

Met de Twaka software bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun producten te traceren ‘van Boer tot Bord’. We hebben de tracering dusdanig geïntegreerd dat het de klant geen extra moeite kost om dit te realiseren. De traceergegevens worden overgedragen tussen alle modules, zodat elke volgende stap in het proces de informatie kan gebruiken. 

Omdat we het ‘van Boer tot Bord’-principe hebben geïntegreerd, zijn we ook op de toekomst voorbereid. Verduurzamings- en milieuaspecten, zoals CO2-inzichten, kunnen in iedere stap worden toegevoegd. Het ‘van Boer tot Bord’-principe gaat dus verder dan alleen het traceren. Het maakt uw organisatie ook toekomstproof. Met Twaka Food Software bent u klaar voor de toekomst!

Twaka slacht

Slachterij is een administratief pakket voor zowel kleine als grote slachterijen. Het pakket bestaat uit de volgende modules:

Aanvoer: In deze module kunt u een aanvoerplanning vastleggen met daarin de noodzakelijke gegevens van de aan te voeren dieren.

Slachtregister: Hierin legt u de slachtgegevens vast, waarbij we de volgende stations onderscheiden: oormerkstation, labelstation, keuringsstation, classificatiestation.

Dagafsluiting: In de dagafsluiting kunt u aan het einde van de dag de slachtgegevens communiceren met diverse systemen.

Grossier: Met deze module kunt u de gekochte dieren afrekenen met behulp van verschillende rekenmethoden. 

Twaka Opstelling

Twaka logistiek vlees

Beheer uw inkopen, productie, verkopen en voorraden snel en gemakkelijk. Traceability is dan ook nog nooit zo gemakkelijk geweest. Traceability en rendementen zijn volledig inzichtelijk met deze software. We kunnen tracering op batch- en individueel niveau waarborgen. 

Orderpicken kan eenvoudig met behulp van een scanner. Ook kunt u met Twaka Logistiek Vlees orders ontvangen vanuit een webwinkel. Dit hebben we gerealiseerd door met moderne koppelingen orders in te lezen. Deze orders zijn direct klaar om gepickt te worden.

Twaka Apps

Twaka apps

Naast webapplicaties ontwikkelt Twaka ook apps voor gebruik op een smartphone of tablet. Onze apps zijn beschikbaar voor Android.  

Oormerk app

De Oormerk App is een van de meest gebruikte apps. Deze app stellen we gratis beschikbaar. Met deze app kunt u via uw smartphone of tablet de diergegevens van I&R opvragen.

Twaka logistieke app

De Twaka Logistieke App bevat de volgende functionaliteiten:

Verkoop: Hier kunt u wegingen uitscannen op verkooporders, waarmee ook de voorraden worden bijgewerkt.

Retour: Wegingen die retour komen kunnen hiermee weer op voorraad worden gescand, waardoor ze direct beschikbaar zijn.

Voorraad: Hiermee kunt u diverse voorraadlocaties beheren. 

Dsc 3361

Tracering met Twaka Foodsoftware