s

Over Twaka

TwaKa Food Software ontwikkelt software voor de vee- en foodbranche. Dit doen we sinds 2004.

De kracht van TwaKa is dat we samen met u vanuit praktisch oogpunt naar de processen binnen uw organisatie kijken. We ondersteunen met onze software alle processen die zich ‘van boer tot bord’ afspelen. We bedienen dus de gehele keten. De nadruk ligt hierbij op volledige tracking & tracing.

TwaKa Food Software maakt onderdeel uit van DGS. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van innovatieve systemen en lijnen met een hoge mate van automatisering voor de primaire vleesverwerking en voor producthandling.

Twaka mark

Onze missie

Wij streven ernaar om stabiele betrouwbare software op te leveren. Wij doen dit met zorg en uiterste nauwkeurigheid om te zorgen dat de klant goed met ons product kan werken.

Met onze softwarepakketten willen wij onze klanten in de vee- en foodbranche volledig ontzorgen bij het aansturen van hun logistieke processen. Wij lossen graag al hun logistieke uitdagingen op en bedienen we de gehele keten, ‘van boer tot bord’.

 

Icon Passie

Passie

Twaka helpt zijn klanten met passie en toewijding door een het volledig ontzorgen bij het aansturen van hun logistieke processen. Met behulp van onze softwarepakketten kunnen onze klanten in de vee- en foodbranche hun processen volledig volgen. Wij ondersteunen de gehele keten, “Van Boer Tot Bord”.

Icon Partner

Partner

Bij TwaKa voegen we waarde toe, handelen we proactief en doen we vaak meer dan we beloven. We zijn bereid in u te investeren er hopen dat u dat ook in ons doet.

Icon Proces Kennis

Proceskennis

Uw proces is leidend. Bij TwaKa werken mensen die ook aan uw kant van de tafel hebben gezeten.

Icon Kortelijnen

Korte lijnen

Bij TwaKa staan we voor heldere afspraken, hanteren we korte lijnen en zijn we persoonlijk betrokken. Bij ons zit u met een beslisser aan tafel!

Icon Flexible

Flexibel

De diversiteit van producten neemt alsmaar toe. Uw wensen en eisen veranderen en wij veranderen daarin mee.

Icon Samenwerken

Samenwerken

Bij TwaKa zijn we ervan overtuigd dat we door samen te werken efficiënter zijn en meer kunnen bereiken. Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Team

Dsc 9230

Alex van Vreede

Business Unit Manager

Paul TwaKa

Paul Noordam

Helpdeskmedewerker

Dsc 9264

Klaas Kuiken

Software Ontwikkelaar

Dsc 9248

Sjoerd de Boer

Software Ontwikkelaar

Dsc 9269

Jurriën Berg

Software Ontwikkelaar