TwaKa apps

Naast webapplicaties ontwikkelt TwaKa ook apps voor gebruik op een smartphone of tablet.

Oormerk app

De Oormerk app wordt gratis door TwaKa beschikbaar gesteld. Met deze app kunt u via uw smartphone of tablet de diergegevens van I&R opvragen. De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone.

Registratie

Voordat u de app kunt gebruiken dient u zich als gebruiker te registreren door het formulier in te vullen. Wanneer uw registratie bevestigd is, krijgt u via een e-mail aanvullende informatie voor het instellen van de app.

Android

Installatie van de app gaat via de Google Play Store. Zoek op uw smartphone of tablet naar het icoontje van de Play Store en tik deze aan. Bovenin het scherm is er een balkje met een zoekregel. In deze zoekregel typt u in: "twaka oormerk". U krijgt dan het icoontje van de app te zien welke u vervolgens kunt aantikken om de app te installeren.

iOS

Installatie van de app gaat via de Apple App Store. Zoek op uw iPhone of iPad naar het icoontje van de App Store en tik deze aan. Bovenin het scherm is er een balkje met een zoekregel. In deze zoekregel typt u in: "twaka oormerk". U krijgt dan het icoontje van de app te zien welke u vervolgens kunt aantikken om de app te installeren.

Windows Phone

Installatie van de app gaat via de Windows Store. Zoek op uw smartphone of tables naar het icoontje van de Windows Store en tik deze aan. Bovenin het scherm is er een balkje met een zoekregel. In deze zoekregel typt u in: "twaka oormerk". U krijgt dan het icoontje van de app te zien welke u vervolgens kunt aantikken om de app te installeren.

 

Gebruikersaccount

Waneer u uw TwaKa wachtwoord bent vergeten kunt u de onderstaande link gebruiken om uw wachtwoord te herstellen.

Inloggen of wachtwoord herstellen

Registratie


  • Let Op! Uw wachtwoord dient te voldoen aan de volgende eisen:
    • minimaal 6 tekens
    • minimaal 1 kleine letter: [a-z]
    • minimaal 1 hoofdletter: [A-Z]
    • minimaal 1 cijfer: [0-9]